A takarításhoz hasonlóan, egy ingatlan körüli zöldterület, kert gondozása, fűnyírása vagy csak egy vihar utáni letört nagyobb ág nyesése-aprítása is gondot jelenthet.

Amit kínálunk: kertek, udvarok, közterületek társasházak és az ehhez csatlakozó utcafrontok rendben tartása, fűnyírása, fűkaszával vagy professzionális fűnyíróval, fűnyíró kistraktorral. Igény szerint, „ha már úgyis itt vannak, és a múltkor is olyan szépen dolgoztak” sövényvágást és fametszést is vállalunk.

Óriási érdeklődés miatt, ág, gally, kiszedett örökzöldek, cserje és egyéb zöldhulladék aprítását is elvégezzük 80mm átmérőig, ha szükséges ezt el is szállítjuk. A keletkezett aprítékot lehet újrahasznosítani: komposzt készíthető belőle, vagy talajtakaró mulcsként szétteríthető. Gép és eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, amivel hatékonyan és gazdaságosan tudunk dolgozni. Az idei nyár „termése” egy NEGRI típusú zöldhulladék daráló-aprító és egy STILL fűnyíró traktor.           

Természetesen, ezeket a munkákat rendszeresen vagy alkalmanként is elvégezzük, egy előzetes, személyes megbeszélés után.

Fűnyírás. Fűkaszával vagy professzionális fűnyíróval, fűnyíró kistraktorral.
20,- Ft + Áfa/m21000 m2-ig
25,- Ft + Áfa/m21000 m2-től

Vállaljuk zöld hulladék elszállítását igazán kedvező 2500 Ft + Áfa/m3 áron.

Ágak, gallyak aprítása 10.000 Ft + Áfa/óra

Áraink minden esetben nettóban vannak feltüntetve, és tájékoztató jellegűek. Helyszíni felmérés után változhatnak.

Vissza az előző oldalra